Vinarija Nedin se nalazi na padinama Vršačkih planina, u mestu Gudurica, oko 100 km od Beograda. Pored podruma gostima vinarija poseduje vinsku salu za 50 gostuju u kojoj se vrši degustacija i prodaja vina.

Vinarija Porodični podrum „Nedin“ pod ovim nazivom postoji od 1993. godine. U novoizgrađenom podrumu trenutno se proizvodi oko 10.000 litara vina isključivo od grožđa iz sopstvenih brizno negovanih vinograda u podnožju guduričkih planina.

Podrum je izrađen u starinskom stilu, primenom moderne tehnologije gradnje i spreman je da prihvati rod vinograda koji su podignuti 2008. godine na oko 90 ari, tako da će se i proizvodnja vina udvostručiti.

Osim podruma, u sastavu vinarije Nedin nalazi se i vinska sala koja može da primi oko 50 gostuji. U vinskoj sali moguće je organizovati degustacije vina, ali i proslave uz različite vrste bogatih obroka.

Od sorti koje su zastupljene Rizling Rajski, Tarminac, Burgundac beli i Kabarne Sovinjon proizvode se i istoimena vina uz kupažu pod nazivom Beli Krst sa kojom je ovaj podrum osvajao značajna priznanja uz koje je najznačajnija velika zlatna medalja na međunarodnom Temerinskom sajmu vina. Organizuju se degustacije vina.

Galerija

Video

Kako do nas?

Ulica i broj: Gortanova 22
Mesto: Gudurica
Telefon: +381 13 88 111 8 i +381 64 50 910 33
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Pratite nas:: https://www.facebook.com/vinarija.nedin